FRIDA Forsikring Agentur A/S
Telefon: +45 70 70 78 79

Hvordan får jeg et tilbud på ejerskifteforsikring ?

Det er nemt og enkelt at få en ejerskifteforsikring.

Har du en tilstand- og el-eftersynsrapport?

For at vi kan give dig et tilbud på en ejerskifteforsikring, er det nødvendigt, at du har en tilstandsrapport og en el-eftersynsrapport på din bolig. Hvis du ikke har disse to rapporter, hjælper vi dig gerne med at skaffe dem. Vi har opstillet en guide nedenfor, der beskriver, hvordan du skal forholde dig, hvad enten du er i besiddelse af de to rapporter eller ej.


Jeg har allerede en tilstand- og el-eftersynsrapport på boligen!

email:

 1. Send tilstand- og el-eftersynsrapporten til FRIDA via email:  ejerskifte@fridaforsikring.dk
 2. a: Oplys om salgspris, b: overtagelsesdato c: dit tlf nr. så vi kan kontakte dig for evt. spørgsmål.
 3. Du vil hurtigt modtage et tilbud på ejerskifteforsikring

brev:
 1. Send tilstand- og el-eftersynsrapporten til:
 2. FRIDA
  Stationsparken 37
  2600 Glostrup
  att: Tilbud ejerskifteforsikring
   
 3. a: Oplys om salgspris, b: overtagelsesdato c: kontaktoplysninger sælger/køber d: dit tlf nr. så vi kan kontakte dig for evt. spørgsmål.
 4. Du vil modtage et tilbud på ejerskifteforsikring 
   
Jeg har ikke en tilstand- og el-eftersynsrapport på boligen!

Kontakt FRIDA på tlf. 70 70 78 79 eller skriv email til ejerskifte@fridaforsikring.dk så rekvirerer vi en byggesagkyndig. Herefter vil du få udarbejdet en tilstandsrapport. Den byggesagkyndige hjælper med bestilling af el-eftersynsrapport.

Billig ejerskifteforsikring? Leder du efter den billigste ejerskifteforsikring og har spørgsmål vedr. dækning og pris? Kontakt os uforpligtende for at høre mere om FRIDA ejerskifteforsikring!

Er du i tvivl, om du skal tegne en ejerskifteforsikring?

Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i, hvad en ejerskifteforsikring dækker, før man tager sit valg. En ejerskifteforsikring er for dem, der ønsker at sikre sig mod uforudsete udgifter til skjulte skader i de første år efter et huskøb. Selvom huset er helt nyt, er der stadig risiko for, at der kan opstå skader. Hvis du er i tvivl, om en ejerskifteforsikring er pengene værd, rådgiver vores medarbejdere dig gerne og fortæller dig om de til- og fravalg, du tager ved din beslutning.

FRIDA Forsikring Agentur A/S
Telefon: +45 70 70 78 79